SPORTSMAT.NO

Da jeg våknet i går, var jeg så trøtt og sliten at jeg sovnet igjen på vei ut av senga. Våknet på nytt, hengende over sengekanten. Dro fortumlet fram mobilen, for å sjekke hvor mye over tiden jeg egentlig hadde sovet. Tom for strøm. Flott. Men av lydene utenfor å dømme, hadde jeg sovet lenge nok til at det bare var å løpe direkte fra senga til bilen, for å rekke å bli med til stallen. Ikke at hestene krever så mye av utseendet mitt, men det er liksom litt greit å få flidd seg litt før man går ut døra. Jeg sank godt sammen i baksetet, med lua langt ned i øynene, for å unngå å bli sett. Jeg så ut som noe som hadde ligget på gata i ei uke.

Vel hjemme røsket jeg opp kjøleskapet, for å kaste meg over den tyrkiske yoghurten jeg hadde gledet meg til. Rev av lokket, og fikk se at den tykke yoghurten hadde blitt til suppe. Faen heller. Subbet meg bort til sofaen, dro opp PC-skjermen, sjekket om det hadde skjedd noe på bloggen…Og DER ble dagen reddet!

Header02.08.133

Jeg har nå inngått et samarbeid med Sportsmat.no!

Dette skriver de om seg selv:

«Sportsmat.no er en helt ny nettbutikk som har spesialisert seg på sportsernæring og kosttilskudd. Vårt mål er å kunne tilby våre kunder et bredt vareutvalg til lave priser. Vi har også et mål om at alle våre kunder skal være fornøyd med vår kundeservice og alt som har med kjøpsprosessen å gjøre.
De merkene vi fører er kjente og trygge merker som leverer varer av høy kvalitet slik at du som kunde kan føle deg sikker på at produktene du kjøper skikkelige varer. Alle våre produkter er 100% rene slik at du trygt kan bruke disse produktene på din vei mot dine mål. De merkene vi fører per dags dato er: Maxim, Proteinfabrikken, PowerBar, Squeezy og Squeezy Athletic.

Sportsmat.no har som mål å bli ledende i landet innenfor salg av sportsernæring og kosttilskudd. Vi er stolte av å kunne tilby trygge produkter som brukes av idrettsutøvere verden over.»
sportsmat

(litt av utvalget)

De kjører også 25% avslag på alt fra MXDC, og du får fri frakt når du handler for over 1000 kr. Her har jeg plukket ut mine treningstøy-favoritter fra MXDC:

MXDC

Føler meg heldig som får samarbeide med Sportsmat.no. De er jo midt i blinken for meg 😀

Håper du får en fin dag, og husk og sjekk nettsiden deres! 🙂

//annonserelatert

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s